Ben jij een GZ Psycholoog die parttime werk zoekt?

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag en om niet met hele lange wachtlijsten te hoeven werken, zijn we per direct op zoek naar een nieuwe parttime GZ psycholoog om ons team te versterken.

Parttime

Het gaat in ieder geval om 2 tot 3 volledige werkdagen. Ook kunnen we in overleg bepalen of we op freelance basis, op urenbasis, contractbasis gaan werken.

Over ons

We zijn een kleinschalige psychologenpraktijk die al zo’n 40 jaar bestaat, opgericht door Berni en Saskia Thomassen. Het team bestaat verder uit een klein team van part-time GZ psychologen. Een klein maar hecht team met veel ervaring. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en er zijn ook zeker doorgroeimogelijkheden voor de langere termijn als er een goede match blijkt te zijn.

Hoe we werken

Als praktijk richten we ons met name op de basis GGZ en werken we veel met studenten, (jong) volwassenen en ouderen. We werken zowel klachtgericht, procesgericht als probleemoplossend. Klanttevredenheid en succespercentage van behandeling zijn hoog en de uitval is laag. Onze behandelingen worden vergoed door alle zorgverzekeraars.

De “persoon” van de client staat bij ons centraal en we plaatsen zijn of haar klachten in een bredere context. Klachten zijn gevolgen van problemen die mensen hebben. Wij leren je hoe je die problemen kunt oplossen. Daarbij reiken we inzichten en tools aan waarop cliënten kunnen terugvallen bij nieuwe problemen c.q. hulpvragen.

Cliënten bezoeken ons in een huiselijke setting waardoor men niet het gevoel heeft in een formele instelling terecht te komen. We krijgen hierover veel positieve feedback en zien de gevolgen hiervan vaak terug in de resultaten van de behandeling.

Verder zie je onze manier van werken terug in ons eigen ontwikkelde EPD systeem. Daarbinnen kunnen cliënten werken met huiswerkopdrachten, vragenlijsten en andere e-health oplossingen.

Interesse?

logo-pt-nieuwBen je geïnteresseerd en heb je het gevoel dat je wel in ons team zou passen? Laten we dan afspreken en kennismaken om te kijken of er een “match” is.

Bel naar 050 – 31 30 526 of stuur een e-mail naar info@praktijkthomassen.nl en vertel ons wie je bent. We kijken ernaar uit.

 

Reacties zijn gesloten.