AanmeldenLET OP: je komt alleen in aanmerking voor vergoeding van je zorgverzekeraar als je een verwijsbrief van je huisarts hebt. Heeft je huisarts de verwijsbrief al naar ons opgestuurd? Dan is het nog steeds nodig dat je jezelf online aanmeldt. Pas na je online aanmelding kunnen we contact met je opnemen.

Heb je wel een verwijsbrief en wil je graag wat meer informatie voordat je je aanmeldt?
» Lees hier over vergoedingen, eigen risico etc.


Over online aanmelden

We werken in onze praktijk met een online aanmeldformulier. Onze ervaring is dat we hiermee veel tijd besparen tijdens de eerste sessie (intake) omdat we dan vooraf al veel van jou, je situatie en je hulpvraag afweten.

We vragen je dan ook hier even de tijd voor te nemen: hoe beter het is ingevuld, des te efficiënter het eerste gesprek kan verlopen.

Het aanmeldformulier is dus ook meteen een intakelijst en bestaat uit een aantal onderdelen:

  1. Je eigen gegevens
  2. Relatiegegevens (indien van toepassing)
  3. Je opleiding / werk
  4. Je Zorgverzekering
  5. Je verwijzer
  6. Behandelgegevens
  7. Optioneel: vragen over ziekte en behandeling 
  8. Optioneel: vragen over Rouwverwerking

online aanmelden

Zilveren Kruis Verzekering?
Let op: aanmeldstop voor 2022.
» Meer informatie

 

 

Kun je of wil je je niet online aanmelden? Geen probleem, we hebben een alternatieve manier om je aan te melden. Neem aub even contact met ons op via info@praktijkthomassen.nl

Uiteraard hechten we grote waarde aan je privacy: alle informatie die je invult, wordt via een versleutelde en beveiligde verbinding verstuurd en kan niet door derden worden gelezen. Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring raadplegen.