Aanmelden


LET OP: je komt alleen in aanmerking voor vergoeding van je zorgverzekeraar als je een verwijsbrief van je huisarts hebt. Heb je deze nog niet maar wil je toch graag in contact komen? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op voor overleg.

Heb je wel een verwijsbrief en wil je graag wat meer informatie voordat je je aanmeldt?
» Lees hier over vergoedingen, eigen risico etc.


We werken in onze praktijk met een online aanmeldformulier. Onze ervaring is dat we hiermee veel tijd besparen tijdens de eerste sessie (intake) omdat we dan vooraf al veel van jou, je situatie en je hulpvraag afweten.

We vragen je dan ook hier even de tijd voor te nemen: hoe beter het is ingevuld, des te efficiënter het eerste gesprek kan verlopen.

Het aanmeldformulier is dus ook meteen een intakelijst en bestaat uit een aantal onderdelen:

  1. Je eigen gegevens
  2. Relatiegegevens (indien van toepassing)
  3. Je opleiding / werk
  4. Je Zorgverzekering
  5. Je verwijzer
  6. Behandelgegevens
  7. Optioneel: vragen over ziekte en behandeling (kanker)
  8. Optioneel: vragen over Rouwverwerking

online anmelden» Bekijk hier de wachttijden per therapeut

 

Kun je of wil je je niet online aanmelden? Geen probleem, we hebben een alternatieve manier om je aan te melden. Neem aub even contact met ons op via info@praktijkthomassen.nl

Uiteraard hechten we grote waarde aan je privacy: alle informatie die je invult, wordt via een versleutelde en beveiligde verbinding verstuurd en kan niet door derden worden gelezen. Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring raadplegen.