Studieproblemen

Studieproblemen

Als je gaat studeren komt er veel op je af. Soms lukt het je niet om je goed aan de nieuwe situatie aan te passen. Je kunt moeite hebben met studeren, met discipline, motivatie en concentratie. Je kunt last hebben van je perfectionisme of van faalangst.
Je kunt somber zijn en eenzaam, angstig of onzeker en dat kan je belemmeren in je sociale contacten. Je kunt dan in een neerwaartse spiraal terecht komen, aan jezelf gaan twijfelen, je onzeker gaan voelen, en daardoor vastlopen in je studie.

Het is belangrijk niet te lang met deze vervelende gevoelens rond te lopen en hulp te zoeken. Een aantal gesprekken kan al helpen.

Hoe kunnen we je helpen bij studieproblemen?

We staan stil bij je klachten en gaan samen op zoek naar de oorzaak. We geven je inzicht in je persoonlijkheid en de gedragspatronen die je klachten in stand houden.
Indien nodig leren we je ook hoe je efficiënter kunt studeren en structuur kunt aanbrengen in je studentenleven. Je krijgt een eigen klantenpagina met oefeningen en huiswerkopdrachten die je behandeling ondersteunen.

online aanmelden

Onze werkwijze

We beginnen met een intakegesprek en een online aanmeldformulier waarmee je de eerste stap zet in het structureren van je klachten. In volgende sessies krijg je opdrachten mee die je online kunt invullen. We werken volgens de standaarden zoals vermeld op www.ggzstandaarden.nl.  » Meer over onze werkwijze 

Wordt het vergoed?

Neem aub telefonisch contact met ons zodat we uit kunnen leggen wat de regels zijn voor vergoeding voor relatietherapie. Bel 050 31 30 526 of mail ons op onderstaand adres:
» info@praktijkthomassen.nl

Behandelaars

We hebben als behandelaar allemaal ons eigen specialisme en eigen behandelvisie. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wie het beste bij je past. Een goede klik is namelijk erg belangrijk.
» Meer over Berni, Saskia en Jelle

studieproblemenOver onze praktijk

Onze psychologenpraktijk is een kleinschalige praktijk, gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Groningen, opgericht in 1978. Ons uitgangspunt is dat je wel degelijk zelf iets kunt doen aan je hulpvraag, ziekte, klacht of gezondheid. Daarnaast willen we dat je tevreden bent over onze hulp: cliënten die je voorgingen, gaven onze behandeling gemiddeld een 8.5 als rapportcijfer. We behandelen volgens de meest recente zorgstandaarden.
» Meer over de praktijk