Relatieproblemen

Wat zijn relatieproblemen?

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dat hoeft niet te betekenen dat er iets mis is in je relatie. Maar als je in je relatie tegen problemen aanloopt die je samen niet meer kunt oplossen, kun je hulp zoeken.

Relatietherapie kan helpen weer dichter bij je zelf en nader tot elkaar te komen. Als je relatie niet meer te redden is, kan relatietherapie je helpen op een goede manier uit elkaar te gaan.

online aanmelden

Hoe kunnen we je helpen bij relatieproblemen?

Eerst brengen we samen met jullie het probleem in kaart en formuleren het behandeldoel. Dan gaan we samen aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken waarin jullie terecht gekomen zijn en dan gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen voor jullie problemen. In de sessies leren we jullie opnieuw naar elkaar te luisteren, gezond ruzie te maken, om te gaan met machtsconflicten, om te gaan met verwijten, het weer kenbaar maken van je wensen en zelf verantwoor-delijkheid te nemen voor wat je wilt en niet meer wilt.

We bieden jullie een veilige en intieme omgeving waarin je kwetsbaar kunt zijn en jezelf en elkaar weer opnieuw kunt ontdekken.

Onze werkwijze

We beginnen met een intakegesprek en een online aanmeldformulier waarmee je de eerste stap zet in het structureren van je klachten. In volgende sessies krijg je opdrachten mee die je online kunt invullen.We werken volgens de standaarden zoals vermeld op www.ggzstandaarden.nl.  » Meer over onze werkwijze 

Wordt het vergoed?

Neem aub telefonisch contact met ons zodat we uit kunnen leggen wat de regels zijn voor vergoeding voor relatietherapie. Bel 050 31 30 526 of mail ons op onderstaand adres:
» info@praktijkthomassen.nl

Behandelaars

We hebben als behandelaar allemaal ons eigen specialisme en eigen behandelvisie. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wie het beste bij je past. Een goede klik is namelijk erg belangrijk.
» Meer over Berni, Saskia en Jelle

relatieproblemenOver onze praktijk

Onze psychologenpraktijk is een kleinschalige praktijk, gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Groningen, opgericht in 1978. Ons uitgangspunt is dat je wel degelijk zelf iets kunt doen aan je hulpvraag, ziekte, klacht of gezondheid. Daarnaast willen we dat je tevreden bent over onze hulp: cliënten die je voorgingen, gaven onze behandeling gemiddeld een 8.5 als rapportcijfer. We behandelen volgens de meest recente zorgstandaarden.
» Meer over de praktijk